raket

Mierop Spoedopleiding – in 10 dagen je rijbewijs behalen!

bekijk de mogelijkheden

Rijscholen in Middelburg? Kom lessen bij Rijschool Mierop

De beste keus voor autorijschool in Middelburg

Rijschool Mierop heeft door de jaren heen al enkele honderden leerlingen opgeleid voor het CBR- rijexamen. Dat zoveel mensen hun rijopleiding bij onze rijschool willen volgen heeft te maken met de slagingspercentages, altijd nieuwe auto’s en het ultieme plezier waarmee we ons werk doen. Wij zijn er dan ook trots op dat wij tot één van de beste en bekendste rijscholen van Walcheren horen. Rijschool Mierop is als autorijschool ook actief in Middelburg.

  • Hoog Slagingspercentage
  • 1ste proefrijles gratis
  • Vanaf 16,5 jaar op rijles
  • Online theorie volgen
  • Persoonlijke aanpak
  • Ruim 47 jaar in het vak
  • Rijbewijs spoedopleiding
  • Betalen in termijnen mogelijk

Dé rijschool van regio Walcheren en Zuid Beveland

Rijschool Mierop is gevestigd in Middelburg en Goes. We verwelkomen iedereen die zijn of haar rijbewijs wilt behalen, zowel schakel als automaat. Woon je in Vlissingen, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Maak afspraak Onze tarieven

icon1
Hoog slagingspercentage
icon1
1ste proefrijles GRATIS
icon1
Vanaf 16,5 jaar op rijles
icon1
Online theorie volgen
icon1
Persoonlijke aanpak
icon1
Ruim 47 jaar in het vak!
icon1
Rijbewijs Spoedopleiding
icon1
Betalen in termijnen mogelijk
Eerste indruk
8,6
Service
8,9
Prijs / kwaliteit
8,8

  • Facebook
  • Google Plus

Honderden geslaagden gingen jou voor!

Haal ook je rijbewijs bij rijschool Mierop. Rust en een goede sfeer in de auto zijn erg belangrijk. Fouten maken = Leren. Liever humor dan gemopper, hier wordt niemand beter van. Alle belangrijke onderdelen van de opleiding worden in de les met behulp van een tekening uitgelegd, aan de kant van de weg. Hierna gaan we dit oefenen, vandaar dat een lesblok van 100 minuten ideaal is. Op de instructiekaart worden alle gegevens nauwkeurig bij gehouden. De cursist mag dit altijd inzien. En waarom je theorie leren uit een boek, terwijl dit ook online kan? Kortom, Rijschool Mierop zet de cursist centraal.
Onze werkwijze bekijk alle geslaagden

Rijscholen in Middelburg? Kom bij Rijschool Mierop.

Rijschool vergelijken?

Gratis rijlessen verdienen?

Heb je vrienden die nog op zoek zijn naar een rijschool in Goes en volg jij rijles bij ons? Dan hebben wij goed nieuws! Voor iedere vriend of vriendin die zich via jou bij ons aanmeld ontvang jij 1 gratis rijles terug!

Zoek je een rijschool in Middelburg?

Op onze website vind je alle mogelijkheden voor het behalen van een autorijbewijs met theorie- en praktijkexamen. De ervaringen met onze rijschool blijken uitstekend en Rijschool Mierop heeft een hoog slagingspercentage in de regio Walcheren en Zuid Beveland. Rijschool Mierop met andere rijscholen vergelijken is niet meer nodig! Maak direct een afspraak en maak kennis met onze persoonlijke en doelgerichte manier van lesgeven. De eerste proefles is gratis. Wij geven rijles aan mensen van 16,5 jaar en ouder. Bekijk onze tarieven en maak direct een afspraak.

Nadat mijn broers bij deze autorijschool gelest hadden en uiterst tevreden waren heb ik besloten om er ook te gaan lessen. Een geweldige instructeur, duidelijke lessen, alles top en netjes voor mekaar -Emily 

Rijscholen in Middelburg? Kom bij Rijschool Mierop.
Rijscholen in Middelburg? Rijschool Mierop heeft prachtige auto's.

Onze lesauto’s

Bij rijschool Mierop denken we aan het milieu. Vandaar dat alle lesauto’s van het merk Volvo zijn. De auto’s hebben een schone, zuinige motor waardoor de auto’s een lagere CO2-uitstoot hebben. Daar zijn we trots op! Als schakelauto lessen wij in twee Volvo’s V40 en ook geven wij rijles met een automaat. Deze auto’s zijn van alle gemakken voorzien en zijn de veiligste auto’s ter wereld.
Maak afspraak